Over Ons

Ons bedrijf is een echt Haags familiebedrijf.
Onze overgrootvader nam het bedrijf in 1912 over van zijn toenmalige werkgever.
Sinds het begin is het bedrijf van generatie op generatie voortgezet in het pand aan de Sumatrastraat in hartje Den Haag.

Achter de stijlvolle showroom in de Sumatrastraat bevindt zich de werkplaats waar de natuursteenbewerkers het maatwerk in orde maken. Op het binnenterrein staan de fraaie ruwe platen marmer, graniet en leisteen te wachten op de eindverwerking. De opdrachten worden in eigen huis uitgevoerd of als half – of heel fabrikaat vanuit het buitenland aangevoerd.

Of het nu vensterplaten, tafelbladen, dorpels en neuten, aanrechtbladen, haardbekledingen, vloer- en wandtegels, puibekledingen, piëdestallen, grafmonumenten vensterplaten, tafelbladen, dorpels en neuten, aanrechtbladen, haardbekledingen, vloer- en wandtegels, puibekledingen, piëdestallen, grafmonumenten of door u zelf bedachte toepassingen zijn, zolang het technisch mogelijk is, kunnen wij het leveren.

Doordat de showroom en de steenhouwerij op hetzelfde adres zijn gevestigd, kunnen wij in veel gevallen de platen showen waaruit het betreffende product wordt gemaakt. De door ons geproduceerde toepassingen kunnen tevens worden geplaatst of in het werk worden aangebracht.

Een trend is momenteel dat er meer en meer interieurtoepassingen worden gemaakt. Eveneens maken wij sokkeltjes onder beelden, waarbij ons uitgangspunt is: de beelden moeten in het oog springen, het sokkeltje is bijzaak.

Mede door de zeer persoonlijke service en deskundige begeleiding is ons bedrijf uw bezoek meer dan waard