Bouwwerk

Natuursteen is een tijdloos product. Doordat er vele mogelijkheden zijn in de afwerking en de toepassing van natuursteen is het materiaal tijdloos en voor iedere stijl en trend. Mede hierdoor is het zeer geschikt om uw bedrijf of woning die stijlvolle uitstraling te geven die bij u past. Daarbij is natuursteen een zeer duurzaam natuurproduct.

De kwaliteiten van de materialen en de toepassing moeten op elkaar afgestemd zijn. Wij kunnen u deskundig adviseren welke natuursteensoorten geschikt zijn voor de gewenste toepassing.

U kunt hierbij denken aan toepassingen als gevelbekledingen, stoepbekledingen, muurafdekkingen, vloeren, wandbekledingen, baliebladen, bureaubladen, schouwbekledingen, dorpels en neuten, vensterbanken, aanrechtbladen, spatplaten, badomrandingen, wastafelbladen, spoelunits, piƫdestallen, gevelstenen, naamborden, brievenbusplaten en tafels in verschillende stijlen en diverse kleuren.

Mits op de juiste manier aangebracht is vloerverwarming zeer geschikt om toe te passen onder uw natuursteen vloer. Wij kunnen u hier omtrent adviseren.

Het plaatsen of aanbrengen van natuursteen vereist speciale vaardigheden en moet worden uitgevoerd met speciaal daarvoor vervaardigde materialen. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en aanbrengen van natuursteen en hebben hierin jarenlang ervaring.

De werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de Algemene Voorwaarden voor Natuurstenen Bouwwerken.

Natuursteen verfraaid en professionaliseert uw bedrijf en het werkt vaak waardeverhogend voor uw woning.